Toernooien

Biljart ToernooienBij De Vier Banden hebben we ieder jaar een aantal toernooien. Sommige zijn open om deel te nemen, hierbij kunnen dus ook mensen van buitenaf mee doen. Maar we hebben ook toernooien waar je alleen aan mee mag doen als je lid bent. Daarnaast hebben we natuurlijk nog onze eigen competitie. Meestal zijn de toernooien op een zaterdag, voor exacte data kunt u kijken in de agenda.

Wij beginnen het seizoen altijd met een Open Bandstoot Toernooi. Dit is een toernooi open voor iedereen om deel te nemen, bij bandstoten is het de bedoeling dat je eerst een band raakt voordat de carambole gemaakt is.

Rond oud en nieuw hebben we dan ons tweede toernooi, het Oliebollen Toernooi! Dit is een wat meer gesloten toernooi en is op uitnodiging van de organisator. Bij dit toernooi is het gewoon carambole over 20 beurten. Er zijn altijd hele leuke prijzen te winnen bij dit toernooi.

Zo rond maart/april hebben we dan meestal het Co Rijker Toernooi. Dit is een toernooi alleen voor onze leden. Ook hier word er geteld over 20 beurten.

Data’s van de toernooien dit seizoen:

  • 12 September 2015 “Bandstoot toernooi”
  • 2 Januari 2016 “Oliebollentoernooi”
  • 12 Maart 2016 “Co Rijker toernooi”