Senioren Competitie

Biljart Competitie De Vier BandenBij De Vier Banden hebben we twee belangrijke pijlers. Deze pijlers zijnĀ gezelligheid en de sport. Met de sport wordt bedoeld dat we het spelletje wel serieus willen nemen, we zijn tenslotte een biljartvereniging. Maar de gezelligheid is bij ons ook erg belangrijk. Er moet altijd ruimte zijn voor deze gezelligheid. Het thuishonk van de vereniging is Sociaal Cultureel Centrum De Schalm aan de Oranjelaan 10 in De Meern.

Als je lid wordt van De Vier Banden dan kun je meedoen aan de clubcompetitie. Deze clubcompetitie wordt op dinsdagavond gespeeld. Wij starten deze avonden altijd om 20:00 uur. Bij de clubcompetitie baseren we onze caramboles op basis van 20 beuren + 5 caramboles.

Wij zijn dit seizoen op 15 september weer begonnen. Echter wil je nog meedoen is dat natuurlijk mogelijk! Voor meer informatie neem direct contact op met secretariaat@devierbanden.nl of kom gewoon een keer langs vanaf 20:00 uur op een dinsdagavond!

Naast de clubcompetitie hebben wij een aantal toernooien. Een aantal van deze toernooien zijn publiek toegankelijk en een aantal zijn alleen voor leden. Naast de jaarlijkse clubcompetitie kent de vereniging diverse leuke toernooien, die verspreid over het seizoen plaatsvinden. Voorbeelden van deze toernooien zijn: Open Bandstoottoernooi, Oliebollentoernooi en het Co-Rijker Toernooi.