Zaterdag 12 september werd er in De Schalm het Open bandstoot toernooi gespeeld. Dit is een toernooi dat wordt gespeeld met leden van De Vier Banden maar is ook toegankelijk voor mensen die niet lid zijn van deze vereniging. Dit jaar waren er 12 deelnemers.

Om 10:00 uur werd er begonnen met de poulefase. Door deze opkomst was het dit jaar weer mogelijk om te beginnen met een poule fase. Er waren 4 poules, wat betekend dat er 3 mensen in iedere poule zaten. Na deze poulefase waren er nog 8 deelnemers over en ging deze een knock-out systeem in.

De finale werd gespeeld door Jeffrey van Rossum en Frieda Achten. Na een mooie wedstrijd mocht Frieda Achten zich winnaar van het Open bandstoot toernooi 2015 noemen. Roy van Rossum wist de derde prijs te winnen in een spannende wedstrijd tegen Richard van der Weiden.

Het was weer een gezellige en leuke opening van het seizoen van de vereniging. Lid worden van De Vier Banden? Neem direct contact op met secretariaat@devierbanden.nl of kom gewoon een keer langs op dinsdag avond na 20:00 uur.