DE MEERN – Zaterdag 14 maart werd in De Schalm gebiljart om de Co Rijker trofee. Het libretoernooi, dat wordt georganiseerd voor leden en oud-leden van biljartclub ‘De Vier Banden’ werd dit jaar voor de 19e keer gespeeld. Er waren dit jaar 16 deelnemers.

Om 10.00 werd er gestart met de partijen, verdeeld over twee groepen: een groep spelers met een laag gemiddelde en een groep met een hoger gemiddelde. Het werd een spannende, maar ook een gezellige dag. Na de lunch werd er gestart met de finalepartijen.
Startend met de strijd om de 3e plaats, en daarna de grote finalepartij.

Door goed spel en concentratie werd de finale gespeeld door Hans Klein-Gunnewiek en Martin Den Hartog. Na een spannende strijd mocht Hans Klein-Gunnewiek zich winnaar noemen van het Co Rijker Toernooi 2015. Raimond de Coo veroverde twee prijzen door zichzelf als 3e te plaatsen én de kortste partij (9 beurten) van het hele toernooi te spelen.

Zoals elk jaar was de naamgever van dit toernooi weer gekomen met zijn vrouw Corry om mee te genieten van de biljartkunsten van de spelers en om de prijzen uit te reiken.
Het was weer een prettig weerzien en Co had voor de finalisten nog een presentje mee genomen uit Deventer.

Het was weer een gezellige dag en een goed georganiseerd toernooi. Op naar 20e editie van dit toernooi, volgend jaar bij De Vier Banden in De Schalm.